torstai 24. kesäkuuta 2010

Vampyyrivirkamiehet

KÖYHÄ (EU:n uudet 06/2010 kriteerit) = ei varaa autoon, puhelimeen, pesukoneeseen, viikon lomaan kodin ulkopuolella, säännölliseen liha- tai kala-ateriaan tai kodin lämmitykseen. Maksuhäiriöinen. Suuret velat voivat tehdä hyvätuloisestakin köyhän.

Kirjoitan blogiini harvoin negatiivisista asioista. Ehkä juuri siitäkin syystä, että mihin keskittyy, se alkaa kasvaa.

Seuraava aiheeni on köyhyys ja nälkä, jotka ovat nykyväkivallan muotoja. Tähän väkivaltaan osallistuvat välillisesti tai välittömästi virkamiehet, joidenkin toimintaa ohjaa pelko oman työpaikan puolesta tai vastaavasti he ovat sairastuneet ylivallankäyttöön. Köyhää voidaan kohdella miten halutaan.

Tietääkseni näihin virkamiehiin, jotka etenkin syrjivät köyhiä, kuuluvat useat julkishallinnon virkamiehet (terveysviranomaiset, veroviranomaiset, työvoimapoliittiset virkamiehet, kansanterveyslaitos, sosiaaliviranomaistet, ulosottomiehet jne).

Kuulen usein uskomattomia kertomuksia viranomaisten kohtelusta ja käytöksestä. Mitä köyhä voi tehdä puolustaakseen itseään "näkymättömältä" väkivaltalta, jonka uhriksi joutuu julkishallinnon viranhaltijoiden toimesta.

Köyhät kyykkyyn! Nälkä ja puuttuvat normaalin elämän perusedellytykset laittavat hiljaiseksi kenet tahansa. Jatkuva selviytyminen, itsensä puolustelu ja selvittely nakertaa. Virkamiesten perimmäinen tavoite tuntuu olevan persoonallisuuden nujertaminen. Silloin vahvinkin hiljenee.

NÄLKÄ JA KÖYHYYS ON ALENTAVA KIDUTUSMETODI, JOTA VIRKAMIEHET KÄYTTÄVÄT SAAMILLAAN VALTUUKSILLA.

Köyhän ja kurjimmankin tulisi muistaa, ettei asettuisi marttyyrin rooliin, sillä todellisessa elämässä siitä ei koidu kultaa, eikä kunniaa, vaan lisää masennusta ja epätoivoa. Köyhän ihmisarvo ei saa olla rahasta tai omaisuudesta kiinni!

Köyhän kuuluu olla hyväkäytöksinen, kiltti ja nöyrä. Köyhällä on aikaa odotella jonoissa ja mielistellä viranomaisia. Köyhän on pakko, koska hän pelkää.

Työttömälle köyhälle ei tarvitse maksaa palkkaa, ja hänellä teetetään työharjoittelun tai työelämävalmennus -nimikkeillä ilmaista työtä. Tästä "tarjotusta" kultaisesta kädenpuristuksesta ei saa kieltäytyä.

Oletteko ajatelleet sitä, että joku hyötyy aina toisen tekemästä ilmaistyöstä/vapaaehtoistyöstä.

Nälässä ja köyhyydessä pitäminen on ihmisoikeusloukkaus hyvinvointivaltiossa. Myöskin uhkailu, ellet tee sitä tai tätä, sinulta viedään perusturva, on yhtä tehokasta kuin kidutus.

Halventavaan ja huonoon kohteluun ei todellakaan tarvitse myöntyä tai alkaa kiltiksi. Miksi uhrata hyvää energiaa sellaisille virkamiehelle, jotka eivät kykene ottamaan sitä vastaan, eivätkä ymmärrä ihmisyydestä mitään.


Työpaikoilla on juuri samanlaisia ongelmia. Pomoilla on monen ihmisen elämänlangat käsissään, joita vetelevät fiilisten mukaisesti..


Että hyvää juhannusta vaan kaikille!

Ei kommentteja: