sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Tervetuloa Lohikäärme!

Kiinalaisen horoskoopin mukaan alkaa 23.1.2012 lohikäärmeen vuosi.

"Suurten luonnonmullistusten, yhtä murskaavien voittojen yhtä suurten tappioiden, mahtipontisten sanojen ja tekojen, ennätysten rikkomisen ja siltojen polttamisen aika. Kulovaroitus on voimassa koko vuoden, ja ihmisten tulisi ylipäätään varoa visusti saamasta minkäänlaisia - tai asteisia palovammoja.
Tänä vuonna menestyvät ainoastaan ne, jotka osaavat esiintyä, teeskennellä olevansa kaikkea muuta mitä ovat, tehdä nopeita ja rohkeita päätöksiä ja tarttua epäröimättä käsiksi mahdottomankin tuntuisiin tehtäviin. Korkeat panokset, korulauseet ja uhkarohkeus on pelin henki - joko kaikki tai ei mitään."

Lohikäärmepurkki on kirppislöytö. Löydöksi sen tekee pohjassa oleva tarralappu, jossa lukee "Äänislinnasta 1942". Purkissa on ollut kiinalaista irtoteetä "Kwong Sang Tea co, Hong Kong". Karjalan tsaikkaa suoraan Kiinasta.

Jos jollakulla on tietoa, miten kiinalaista teetä on päätynyt Äänislinnaan, olisin erittäin kiinnostunut kuulemaan. Tai jos jollekin tämä purkki on tuttu, kaikki tieto otetaan kiitollisena vastaan.

Lohikäärmeen vuosi on värikkäin kaikista. Vaatteet, tekstiilit, sisustus - kaikissa on lupa käyttää värejä. Avataan aistit väreille, ilolle, elämälle..

Hyvää alkavaa Lohikäärmettä!!

Ei kommentteja: