maanantai 28. joulukuuta 2009

Vuoden ilahduttavin esine

Rakkaimman esineen nimeäminen on hankalaa, mutta minulle tämä sympaattinen lompakko on ollut kuluneen vuoden ilahduttavin tavara. Ehdottomasti.
Ostin pussukan kesän alussa Lahden Vesijärven satamapuodista. Kun pussukka tuli taloon, kaikki vanhat lompakot menettivät loisteensa ja lähtivät kiertoon.
Punainen pussi huomataan ja herättää kassoilla hämmennystä sekä iloa. Pussi hörähtää kaiken maailman brändeille ja merkeille. Se irvaa avoimesti Guess ja LV-kansaa. Wannabe -ihmiselle pussukka on ehdottomasti punainen vaate, koska pussin viesti on "tavallaan" suora.
Pussukka ei nöyristele rahalle eikä sen ylivallalle. Tämän punaisen pussin omistajan elämässä on ovat arvot muualla kuin rahassa ja shoppailuissa. Värinä punainen on ärhäkkä, energinen, seksikäs ja lämmin. Punainen nostaa verenpainetta, niin kuin tämä pussukkakin, päästyään oikeiden ihmisten silmiin.
Kirkkovenepussukka sokeeraa ja se laittaa miettimään. Miksi tuolla on tuommoinen, mitä se haluaa kertoa, mitä aatetta se edustaa?
Pussi on Marianne Valolan tekemä. Se on Naisten päivä mallistoa, joka kohtelee rumaa kauniina ja rakentaa ihanan ja positiivisen ilmapiirin sen ympärille. http://www.mariannevalola.com/

Ei kommentteja: