Tällaista herkkua löytyi ihastuttavasta luomu/maatilakaupasta Malmin asemalta.
Voi, miten maukasta!!
"Ilmajoen osuusmeijerin perinteinen kirnuvoi kirnutaan homogenoimattomasta kermasta perinteitä vaalien. Näin menetellen säilytetään voin raikas maku ja kauniin keltainen väri. Ehkä tässä on syy siihen, että leipurit ja ammattikokit vannovat aidon kirnuvoin nimeen."
Ilmajoen Osuusmeijeri
Antti Heikkilä on kieltämättä tuonut iloa elämääni. Nykyisin nautin estoitta aitoa voita, kermaa, täysrasvaista jogurttia (10%), kananmunia, jne. Elämä on huomattavasti maukkaampaa ja laadukkaampaa!
Antti Heikkilä on kieltämättä tuonut iloa elämääni. Nykyisin nautin estoitta aitoa voita, kermaa, täysrasvaista jogurttia (10%), kananmunia, jne. Elämä on huomattavasti maukkaampaa ja laadukkaampaa!
Antti Heikkilän blogi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti